Träna ryggen!

Här kommer lite träningstips. 

Lägger upp det för att dela med mig men främst för att peppa mig själv till att göra dom.
Då jag har problem med min rygg sen en trafiklolycka måste jag träna den. Vilket jag blivit väldig dålig på, så nu strejkar den. Vaknar varje morgon utav att jag inte kan ligga kvar, utav smärta i ryggen, sådär kul!

Så dagens träningsprogram är för ryggen. 
Dessa övningar är bra att köra en kväll som denna hemma på golvet.


Rygglyft

Ligg på mage, benen ska vara i liften bröstet ska vara en liten bit i luften. Sedan lyfter du brösten uppåt så högt det går och sedan ner igen.

 

Utförande: Du kör 3 set, 12-15 repetitioner, 15-20 sek vila mellan setten.

 

 

Stabiliseringsövning (Plankan):
Detta är nog en övning som få ha missat, den kallas för plankan. Du lägger dig på mage, tar sen stöd utav armbågarna och ställer dig upp på tårna med utsträckta ben. Du ska ha en rak linje ifrån axlar, höften och ner till tårna. Spänn nu magen allt vad du kan och håll ut så länge du orkar. För ett lättare alternativ kan du stå på knäna istället.

Utförande: Så länge du orkar!




Knästående diagonalyft
Stå på händer och knän, alla fyra. Arbeta diagonalt med armar och ben. Håll blicken neråt under hela övningen. Lyft vänster arm och höger ben upp till horisontalläge. Stanna till en kort sekund och återgå sedan till startpositionen. Byt därefter arm och ben.

Utförande: Du kör 3 set, 12-15 repetitioner. 15-20 sekunders vila mellan setten. Glöm inte att byta mellan höger och vänster ben/arm.




Marklyft med hantel.
Denna övening stärker muskler kring skulderbladen.
Ställ dig på alla fyra och håll in magen utan att svanka. Håll en hantel (om du inte har det hemma går det utmärkt med en 1,5 liters petflaska fylld med vatten) i höger/vänster hand och låt armen vara böjd.
Lyft armen så att armbågen pekar mot taket. Lyft så långt att armbågen är i axelhöjd. Gå sedan tillbaka till utgångsläget.

Utförande: Du kör 2 set, 15 repetioner. Glöm ej att byta mellan vänster/höger arm

 

 

Så nu har ni fått fyra övningar som är enkal att köra hemma och bra för ryggen. Såna övningar jag fått utav min sjukgymnast bland annat =) Glöm sedan inte att det är viktigt med stretchningen. Att sträcka ut ryggen efteråt.

 

Enklast gör du detta genom att stå på alla fyra, sätta dig på fötterna och sträcka fram händerna så långt du kan komma. Eller så ligger du på ryggen, drar upp knäna mot magen och sen fäller du knäna åt vardera sida och håller mellan 10-15 sekunder. För att det ska kännas lite extra kan du sträcka ut motsvarande arm. Alltså om du läggerknäna åt höger så tar du vänster arm och sträcker ut åt vänster.

 

 

Lycka till nu!



Lite bilder...

Ska snart ta en efterlängtad dusch med tillhörande peeling och hårinpackning.
Var precis i affären och köpte mitt favorit schampo och hårinpackning från Schwarzcopf. Love it! Har skrivit om det i tidigare inlägg om ni är nyfikna.

Det känns som man inte varit i Uddevalla på hur länge som helst när man varit borta i bara en vecka. Det visar ju att det räcker med att komma bort en vecka, bara nånstans, för att uppskatta hemstaden. Nu är det faktiskt lite roligt att gå ut och träffa folk! Har aldrig hänt innan. Eller så kan det vara för att man har så mycket i huvudet just nu så man tar till vara på det lilla som är kvar? 

Snart är det flytt! Snart blir det nytt jobb! Snart kommer jag bo med älskade Micke igen!
Behöver jag nämna att jag längtar som fan??? =)



Ser det inte härligt ut??

    

Bjuder på lite sköna bilder från fjällen. Här på Sandra och Micke.
Hade underbart soligt väder några dagar så jag passade på ta lite kort.
Älskar att fotografera! Tycker om att fota ur konstiga vinklar och sånt. Blir coola motiv.
Kommer garanterat lägga upp fler bilder så småningom =)



Myyys i soffan =)
Dock är bilden lite konstig? För det ser ut som att Micke har väldigt långa ben?? Haha



Skoter = Skoj som f*n


Söndag

Sådär, nu har man kommit hem från sin semester. Både skönt och tråkigt.
Idag blir det till att ta det väldigt lugnt efter utgången igår.
Efter att vi kom hem igår tog micke med mig ut och käka och sedan mötte vi upp Etchu.
Satt hemma hos honom på Carlia och drack lite och tjatas massa.
Sedan dök två lagkompisar till honom upp och till sist Emelie.
Vi drog vidare till Kullgrens och sedan Mortens där vi mötte MAtilda och Carro.
En heeelt okej utekväll med väldigt trevligt folk.
Nu blir det att vila upp sig efter veckan och inför jobbveckan som börjar nu!
Bjuder på en härlig bild från offpistbacken vi gav oss ut i.
På bilden syns Sandra och Micke.
Jävlar va skoj vi hade i den backen. Den var inte lång men det tog sin tid innan vi kom ner.
Det var ju roligare att åka offpist än att åka i backen.
Härligare snö om inte annat!

Uppdatering..

Så nu har jag fått tag i en dator med internet, i alla fall för en kort stund =)

Idag har vi varit ute och åkt skoter. Vi åkte två och två i en och en halv timme. Jag och Micke delade givetvis skoter och satan så kul det var. Det tog inte långa stunden innan man lärde sig hur man skulle hantera gasen och skotern, till sist gick det riktigt snabbt i svängarna. I mitten på turen fick vi fria händer och köra en bana ute på en myr. Fick maxa skotern!! SKOJ!! =)

Sedan var det våffelstund på vägen hem och lite skidor hann vi med =)

Imorgon bär det av till Trysil en heldag, ska bli mysigt! Har varit där en gång tidigare men då var jag två år så minnen från det kan jag ju inte säga att jag har. Får skapa nya med familjen Jorkvist.

Hitills har veckan varit mer än kanon! Underbar. Nu är det tyvärr bara några dagar kvar innan hemgång. Men det innebär också att det närmar sig flytten till Växjö och nya jobbet. Spännande Spännande! 

Ut på nya äventyr! =)

Två dagar kvar

Idag har det varit skidåkning hela förmiddagen :) Det är tur att Micke har en såpass färgglad mössa för annars hade jag inte sett vart jag skulle. För satan sån dimma det låg på fjället idag. Såg knappt 10 meter framför dig... Men det var ju spännande på ett sätt ;) Nu är det bara två dagar kvar till att åka skidor och på fredag blir det en heldag i Trysil :) Me like! Hoppas ni har det bra :)

Tisdag

Idag har det inte blivit mycket skidåkande. Vi var i lindvallen en liten stund på morgonen men det var en sån stor besvikelse så jag och sandra drog oss. Köpte ansiktsmask som vi ska kleta på oss ikväll och basta lite :) Men först blir det lite kvällsåkning på högfjället, om dryga timman.

Nya äventyr

Nu är det snart dags för att åka skidor. Igår körde jag och Sandra mer ute i skogen och utanför banan än i backen. Körde in i ett träd, ramla över en pinne och satte mig på rumpan i trollskogen. Balansen är på topp känner jag!! Ha ha. Men roligt hade vi. Vi får se vart det bär av idag. :)

Mys, skidor, mat och kanonunderhållning!

Då jag endast har internet via mobilen blir bloggen inte så uppdaterad :( Igår vart det födelsedagsfirande för svärfar som fyller 50 idag. Vi började dagen med icecarting där jag briljerade. Jag överraska faktiskt mig själv där! Dock snurrade jag runt sista varvet i finalen vilket ledde mig till en andra plats. Men för att aldrig har kört varken gokart eller detta är jag riktigt nöjd. Kvälln bjöd på trerätters i Lindvallen på showtime. Kan verkligen rekommendera det! Fruktasvärt roligt, skratta och sjöng med, sen var det ju god mat också :) Idag har vi inte gjort så mycket mer än åkt skidor, i trollskogen ;) Så nu ligger alla utslagna här i stugan, känns ju fruktansvärt bra att ligga brevid Micke och mysa!!! :) Ha det så gott nu alla så uppdaterar jag så fort jag kan!

Kissie = Photoshopad???

Asså jag ska inte uttrycka mig illa eller så för jag känner inte tjejen. Men jag tycker det är kul att läsa hennes blogg. Och att det går rykten om att hon photoshoppar sig smalare med större bröst och läppar har man ju inte kunnat fullt fastställa och visst går det alltid rykten om kända personer. Men idag när jag var inne och kolla så såg jag den här bilden och reagerade enormt. Dels så ser du att på andra bilden vid min markering så har hon "klippt" håret, det är ett rätt stort jack i det. Och sedan står hon och skjuter fram brösten för att det ser snyggare ut men hennes högra arm saknas. Det är den hon har tagit bort och klistrat in håret efteråt lite fel.
Det jag vill komma till är jag inte förstår varför hon gör det. Varför ha en blogg där man inte vågar visa upp bilder på sitt riktiga jag? Utan tar bort lite här och lägger till lite där? Att ljuga om sitt utseende? Då kunde hon lika gärna kunna sätta in en annan person där som hon tycker ser snygg ut ist.

Det regnar köttbullar!!!

Ha ha ha! Är det bara jag eller verkar den här filmen skitkul??
Barnslig men nästan så jag måste se den =)


Bestämt!

Så då var det klart. Alla tankar har klarats ut och det känns väldigt bra!
Jag har nu fått ett jobb vilket innebär att... VÄXJÖ! Here I come! =)

Hoppas att jag flyttar ner VÄLDIGT snart. Men först är det fjällen som gäller.
Imorgon bär det av till fjällen med Micke och hans familj, ska bli så skönt!

Nu ska jag ta det lugnt i en tre timmar innan Micke kommer.
Ska se på nån film och bara slappa!

Nu ska jag ta ett varmt och långt bad och fräscha till mig lite.

Ha det så gott allihopa! =)

Torsdag

God morgon! Jag är uppe med tuppen idag med.
Har passa Emma en liten stund nu på morgonen.
Det slår mig, hur ska jag klara att ha barn??
Vakna tidigt och ta hand om små barn fulla med energi??
Men man vänjer sig nog =)

Nu väntar jag bara på att lillasyster ska komma så ska vi gå ner till bussen.
Bussen kommer ta oss till vår kära far.
Umgås lite med honom innan jag drar.
Imorgon drar vi till fjällen!! =) Wiieee!!

Men det bästa av allt!
MICKE KOMMER HEM IDAG!!!


Pang!

Varför ska allt hända på en gång?
Hinner knappt smälte det ena förrän det andra.

Men detta blir kanonbra i vilket fall =)

Uppe med tuppen!

Ja idag har jag varit uppe sen tio minuter.
Kan ju säga att jag INTE är van vid det.
Älskar sovmorgonar, älskar att jag börja 12.
Men idag är personalmöte halv nio så då är det upp och hoppa.
Som tur är blir jag hämtad av chefen, slippa ta bussen.
Tummen upp för det!

Igår efter jobbet mötte jag upp Emelie sen gick vi till Diana.
Vi överraskade henne med kakor och gott sällskap.
Älskar sånna här spontana besök, när man bara dyker upp!

Och idag blir det kanske musicquiz på Butlers.
Var på harrys och quiza i torsdag men gilla det inte så mycket.
Ska testa butlers ikväll som sägs vara bättre =)

Och imorgon är jag ledig, ska hälsa på min älskade pappa.
Passa på att träffa massa folk, Cilla bland annat, var evigheter!
Och förhoppningsvis så kommer Micke hem också.
För på fredag blir det fjällen!! =) Wiee!

Nu ska jag fortsätta och göra mig i ordning.
Cha Cha!



Julafotn med Mickes familj.
Mamma, pappa, lillebror och hans tjej som komiskt nog också heter Sandra.
Det andra som är smått roligt är att vi har samma jobb i samma butik =)



Flumbild på mig och Micke när vi på nyårsafton var på väg upp till Oslo!


Norgevisan (Norge är ett ruttet land)

Ha ha den är lite smårolig, men kul och skylta med en sån låt??

Tips för håret!!

Har faktiskt gjort ett riktigt kap!
Jag har bytt shampoo mest för att det jag brukar använda inte fanns.
Så jag gick tillbaka till något jag använde förr, Schwarzkopf.



Har inte hela uppstättningen utan bara shampoo och balsam.
Ville ju kolla om jag blev nöjd och jösses vad nöjd jag blev!
Det som förvånade mig mest var att det luktar så otroligt gott.
En doft som håller i sig i två dagar!

När jag vaknar dagen efter och drar fingrarna genom håret så är det först och främst inte alls tovigt (vilket inte hänt med något annat shampoo eller balsam efter en natts sömn) och för det andra kan jag fortfarande känna doften utav nytvättat hår!

Jag kan verkligen rekommendera detta till er som vill byta eller testa nytt.
Eller för er som bara vill se om ni blir lika nöjda som jag eller om jag ljuger =P

Vid nästa inköp blir det även hårinpackningen ur samma serie.

Dagens vara

Cha cha bloggen!

Idag har jag jobbat, 12-17 som vanligt. Har i stort sett inventerat hela dagen. Räknat massa varor och letat upp diffar, roligare saker att göra kan man ha men bättre än att bara stå och glo =) Blir ju så glad när allt stämmer tillslut och man slipper springa runt som en yr höna för att leta upp nått som egentligen inte finns??

Tänkte slänga upp dagens vara, idag blir det två stycken jag vill lyfta fram.
Två varor som är lite mer åt ploj hållet.



Jättesött USB-minne på 2 GB liknande C-3PO från Star Wars.
På minnet ligger Star Wars-bakgrundsbilder etc. I övrigt fungerar det som ett vanlig USB-minne.
Blir ditt minne för 200:-



Labyrintboll där målet är att få den lilla kulan genom alla nivåer av labyrinten
utan att lacka ur och kasta bollen i huvudet på någon.
Obeskrivligt enerverande när man kommit halvägs och ramlar ur.
Riktigt beroendeframkallande!
Den blir din frö ynka 100:-


Visste du att??

Koalor är det enda djuret utom människan
som gråter av sorg eller rädsla,
det är också koalans enda
självförsvar mot rovdjur.

Kärlek!!

Älskar mina söta små systerdöttrar.
Kan ju säga som så att dom är ett och tre år gamla så det är full fart!
Här busar dom med pappa Mikael och Emma ska kittla Elin.
Har en härlig film med men får inte upp den här =(

Måndag

Har varit iväg på jobb. Jobbat 12-17 vilket går väldigt fort.
Har även fått ett extremt bra besked idag och nu är det bara att hoppas.
Blir det som jag hoppas på och som många med mig gör kommer allt lösa sig!
Alla tvivel kommer bli som bortblåsta och jag kommer vara med Micke VÄLDIGT snart.
Håll tummarna för mig!!!
Så här ser man ut då efter att ha pulsat runt i en meter snö med katten i koppel.
Frusen om fötterna med haft mössa på mig så jag har allt hållit mig varm!!!
Känner mig mest flummig nu. Precis som man käkat nått lyckopiller eller liknande.
Katten försökte inte dra sig ur kopplet och jag hoppas det nya beskedet jag fick idag är positivt.
VÄLDIGT positivt.
Och det har inget med nån sjukdom att göra ;)
Utan med Växjö, hahaha =)

Off to work!

Nu ska jag snart dra mig till jobbet.
Idag är det en arbetsdag som är 12-17, skönt!
Efter jobbet ska jag upp till storasyster och barnen.
Ska se på idrottsgalan bland annat och busa med Emma och Elin.
Mitt hårspray är slut! HUR ska jag klara mig??? Waaaaaaaaa
Ja ja, nu måste jag springa till bussen.
Off I go =)

Shoppa online??


Hitta massa snyggt när jag surfade in på min favorit-mode-sida =)
Blir ju assugen på att beställa hem massa snyggt nu inför våren juh!!!

Dagens varor!

Tänkte jag skulle börja och slänga upp tips på varor som går mycket för stunden i butiken. Som ni vet säljer vi en hel del olika massa varor. Allt ifrån hörlurar till sexleksaker. Just nu har vi något som heter julgransplundring vilket innebär att vi har upp till 90% rabatt på varor.
Börjar med en OTROLIGT populär vara som just nu är nersänkt till 150:- vilket är halva priset !!Clone a willy vilket är precis som namnet avslöjar en klon av killens favoritorgan. Gör en EXAKT kopia som sedan blir en vibrerande leksak.  En kul grej att ge bort till killpolaren eller varför inte köpa den till dig och pojkvännen/flickvännen? Kan både bli en kul upplevelse och en praktisk grej att ha när killen är bortrest ;)
Varför inte en ny mp3?? Denna skönhet är nersänkt till 999:- Ordinarie pris är 1599:-  Har ett batteri som klarar av 42 timmar!!! Givetvis kan du både lyssna på musik och lägga in din favoritserie eller film.


Givetvis får du ha ett par lurar till spelare. Dessa lurar från iEar ger grym komfort och oslagbart ljud. Dessa vridna lurarna kommer in i ljudkanalerna och sitter grymt mycket bättre än vanliga lurar UTAN att skava =)  Kostar just nu bara 262:- Ordinarie pris 350:-
Mer intressanta prylar och alla rea-varor hittar du på vår hemsida!

Dramatisera sitt ego??

Det är sjukt. Ibland förstår jag mig inte på tjejer.
Dom tjejerna som gör allt för att skapa drama i sitt liv.
Som letar upp killar som har flickvänner och gör allt för att förstöra det.
Jag förstår inte att dom kan ha samvete. Att dom inte tänker ett steg längre?
Hur hade dom känt sig om dom råkade ut för den där tjejen?
Jag skulle aldrig stöta på en kille som har tjej bara för mitt eget ego ska få lite underhåll.
Orkar inte dra in mig själv i sån skit... Blir ju bara drama som man inte orkar med.
Och att sno en kille som är otrogen mot sin tjej och bli ihop med denne.
Vad är det som säger att han inte gör samma sak igen??
Nej tacka vet jag trogna killar som är ärliga!
Och snälla tjejer som inte söker spänning i sitt för övriga tråkiga liv...

Coola Kollegor

Vill du också se ut som oss?? =)
Drinking hat - 130:-
Mössa med inbyggda hörlurar - 200:-
Tusenfoting - 50:-
Pikétröja - Ovärderlig

Med Stormsteg!!

Nu börjar det närma sig, det blir snart flytt. Viljan börja kluvas, ska det vara så? Ena sidan av mig vill bara släppa allt och fly, fly till Micke i Växjö. En annan sida av mig vill stanna kvar och fortsätta med mitt tråkiga liv här utan Micke. Jag har ju min familj och alla vänner kvar här, kommer bli tufft att lämna. Men det ska bli skönt att få starta om, lägga alla gamla problem bakom sig och börja om från början.

Något jobb har jag fortfarande inte fått tag. Ett har jag varit på intervju för och då kändes det inte så bra, men nu när allt fått lagt sig och jag pratat med folk som jobbar där har jag blivit väldigt motiverad. Innebär dock en hel del resor så mycket tid med Micke får jag inte i vilket fall, men men en extremt rolig erfarenhet och möjligheten till att tjäna massa pengar =) Har sökt två andra jobb jag också hoppas lite på, får se vad det blir. Nu börjar det som sagt att dra ihop sig, så snart måste det lösa sig. Får man medvind snart tro??

 

Sitter på jobbet, har liten lunch. Gott att ha med sig datorn och two and a half men =P Jobbar med Jens idag, så jävla glad att man slipper jobba själv, speciellt nu när det inte är så mycket folk också!!

Så här ser jag ut då...


Grymt bra låt!


Photos of Sandra

När jag var på väg ner till Göteborg i tisdags så tog jag lite kort.
Ett kort på mig i solen. Otroligt härligt med lite sol i ansiktet.
Känna värmen som gör att man bara vill ha våren nu!!!
Som ni förstår är den ju fixad lite i photoshop, men bara liiite =P
Var sjukt fint väder i tisdags förresten också.
Nu sitter man här hemma med sin älskade pissekatt en lördagkväll och bara slappar.
Har varit så himla trött hela dagen så det var skönt att inte göra något alls idag.
Så nu ska jag luta mig tillbaka med min passionsfruktdryck och ostbågar.
Ha en bra lördag allihop =)

Lördag

Sitter och tittar på ett tomt ark, vill skriva av mig men vet inte vad jag ska skriva. Det är mycket som är på gång nu och mycekt som snurrar i huvudet, svårt att få ner allt på papper. Men jag hat kommit fram till att jag nästan måste få ner tankarna på papper för att kunna sortera dem. Kasta det som inte behövs och gå igenom det som känns tufft.

Har en sak som snurrat runt i mitt huvud ett bra tag. Det spökar som bara den där inne och jag vet inte varför den finns kvar. Jag har försökt att prata ut det, prata bort det. Försöka få ihop allt, prata av mig hos nån som kan förstå. Men varje gång jag försöker så snubblar jag runt på orden och får bara fram en osammanhängande sörja. Så jag har väl insett nu att tanken får fortsätta spöka ett tag till innan jag tagit reda på hur jag ska hantera den. Snart måste den bort för jag mår INTE bra av att den är där.


Kluven!

Visst man ska inte ta ut något i förskott.
Men shit va kluven jag är! Skitjobbigt.
Varför kan inte det perfekta jobbet finnas?
Det som täcker det jag önskar mig??
Tankarna går fram och tillbaka och blir bara en sörja.
Kan inte klara ut några eller något.
Hjälp mig nån???

Dagens Outfit



Kör på det gråa temat idag.. Trist väder betyder trista färger.
Älskar benvärmare, piggar upp en annars tråkig stil  =)

Jeansleggings - Vero Moda
Långärmad T-shirt - Gina Tricot
Kofta - Bik Bok
Benvärmare - Gina Tricot


Ska snart kila iväg till bussen, den går om en timme lite drygt.
Sitter med min kopp kaffe i ena handen och lilla datan i knät  =)
Förresten så ska datorn till elgiganten idag, förhoppningsvis blir den utbytt.
Den fungerar inte som den sak, hänger sig och skit.
Tråkigt på en annars perfekt julklapp från världens bästa micke =)


Ha en kanondag så hörs vi senare =)




Ser ju liiite arg ut, men jag kisar bara mot solen =) Lovar!


Uddevalla

Det är allt bra vackert med snön. Gör ju vad som heslt fint =)






Hehehehe


Rökning?

Jag förstår mig inte på folk som röker, som har det behovet.
Att andas in något som är livshotande? Vad är det som är så svårt att förstå?
SLUTA!

Rökning orsakar nära 7 000 dödsfall varje år. Hälften dör före 70 års ålder.

Visst jag köper att det är ett beroende, att det kan vara svårt att sluta.
Men när jag pratar med dom som har detta nikotinbehovet, tex min syster och mamma, så säger dom bara att om jag slutar äta godis så slutar dom röka. Att det är precis lika svårt att sluta röka som att sluta äta godis eller dricka cola eller vad som helst. Visst det köper jag med, det är svårt att bli av med ett beroende. Men sedan köper jag det då ändå inte för att jag får inte lungcancer av att äta godis. Att man dör av fetma för ett godisbeteende är FRUKTANSVÄRT sällsynt jämfört med dödligheten av rökning!



Varför vill du stoppa något dödligt i din mun? Jag förstår inte!


Jag har växt upp med en mamma som rökte dagligen och fortfarande röker.
Doften och stanken från hennes kläder fick mig at ALDRIG börja röka.
Som tur är min storasyster likadan, men min lillasyster har fallit för grupptrycket.

Oftast när nån tänder en cigarett går jag där ifrån. Det äcklas mig.
Nu vill jag inte säga att jag inte umgås med mina vänner som röker eller inte vill träffa dom.
Men jag avstår helst att hänga med dom ut för att röka...


"Rökning är en aktivitet där man andas in eller smakar på rök från brinnande material, oftast tobak. Det görs främst som en form av droganvändning eftersom förbränningen av de aktiva beståndsdelarna i droger gör att de kan tas upp genom lungorna. Tobaksrökning är den populäraste formen av rökning och utövas av över en miljard människor i de flesta samhällen. (Wikipedia)"



För en del människor är risktagande en viktig del av livet, och många rökare tror fortfarande att de med lite tur kan undvika skador. Men undersökningar visar att rökare både dör tidigare och är sjukare än andra. 


Snäll läsare, ni som röker, för er själva! Hitta ett sätt att bli av med beroendet!!!


Dagens låt

Känne rmig lite nere idag...


Bloggtips!!

Jag måste verkligen länka till killens blogg.
Han jobbar på samma köpcentrum som mig, i trollhättan.
Och jag tror vi kan kalla oss vänner =P

Älskar hans sätt att skriva och driva med allt och alla!
Har försökt få han videoblogga, går sådär.
"- Gör du ett videoinlägg gör jag"
Hmm, borde jag utmana ödet för att se hans?

I alla fall!
Här har ni Robert Néhme.


Jobbsökande på kvällen

Sitter här på kvällen och söker lite jobb.
Börjar funderar varför det alltid blir att jag söker jobb efter sju.
Oftast är det så och det har inget med att jag jobbar, för idag har jag varit ledig.
Jag kan helt enkelt inte komma på det? Kanske för att alla dagens jobb kommit in då?
Eller för att jag har som mest energi på kvällen?? Och nej jag har inte druickit kaffe! Ha ha.

Ja ja, finns tyvärr inte så myket jobb att söka i Växjö.
Men nu hittade jag ett, eller rättare sagt två som jg känner starkt för!
Och imorgon ska jag på arbetsintervju. Ska bli riktigt spännande.
Tänker inte tala om vad det är för jobb förrän jag varit där.
Då kan jag även berätta lite mer om mina tankar just nu.

Nu blir detr att fortsätta se på spårlöst.
Väldigt spännande!

Samtal med Telia

Dom är inte sanna asså! Det var ju ett väldigt roligt samtal för en gång skull.
Först och främst blir man ju tillsagd att prata dig fram till ditt problem.
Efter att ha misslyckas första gången med att hamna på rätt avdelningen då samtalet bröts så valde jag att knappa on mina val. När jag lyckas hamna rätt - hos support för fast bredband - så talar rösten om för mig hur lång väntetiden är. Och även sånna där bra tips. Ena var att för att snabbare få hjälp kan du surfa in på telia.se/support. Jo men visst när jag sitter i kö till support för att mitt bredband har lagt av? Sen nästa "tips" var via våran hemsida kan du själv söka upp dina fel och ansöka om nya tillval till ditt telia smart. Jo men visst, vad är det dom inte fattar?? Ha ha. När jag väl kom fram så fick jag prata med en tjej, berättar att jag har fast bredband via Telia smart och då berättar hon snabbt att jag kommit fel! Att jag skulle sagt telia smart. Jo för det funka ju skitbra sist? Ja ja, vi kom i alla fall fram till att det ska komma en tekniker och kika på det.

Efter 40 minuter varav 30 minuter var väntetid så kunde jag få fram felet.
NU verkar det dock funka även om tvn och internet hänger sig i två minuter varannan timme.
Inte så farligt men surt när det väl sker och man sitter här och söker jobb...


Dagens

Cha Cha Bloggen!!!

Idag så ska jag gå ner till arbetsförmedlingen. Har fått Diana att följa med.
Sedan är det fika på g och inna jag går hem ska jag sola. Älskar att sola.
Tanken är att laga mat till mamma sen när hon kommer efter att jobbat och tränat.
Vet dock itne vad jag ska göra än. Är sugen på flygande jakob eller risgratäng?
Ja jag vet inte. Men nått löser jag :)

Så här ser jag ut idag =)



Och mina svarta uggs kommer ju på =P

Ska bli skönt att träffa Diana och få tjata av sig lite.
Händer ju en hel del knäppa saker just nu, måste få ordning på mitt huvud.

Ha det så bra så hörs vi snart =)

Oförglömlig kväll!!

En oförglömlig kväll blev det allt igår.
Lite förfest här hemma med först Ella, sen Matilda.
Carro kom efter att slutat jobbet, så hon var la inne halv tio.
Utgång skedde runt elva och satan så kallt det var att gå ner.

Mortens vart det och i kön kommer lilla jag på vad jag glömde.
LEGET!!! Jösses, jag får ALLTID visa leg, hur skulle det här gå.
Som tur är hade man med sig lilla Olander som är stammis på mortens.
Hon flirta in sig hos vakten och fick in mig efter lite tjat, det tackar man för!!



Jag och ljuva Matilda Olander =)

Det var mycket dans lite dricka och välbekanta ansikten.
Träffade bland annat på min lillasyster, men torr som hon är dansar inte människan.
Så henne fick man ju dumpa senare när man ville röra på fläsket själv...



Vi tre inne i dimman, rejält inne i dimman!!! Härligt!

Idag har vi legat halvt om halvt medvetslösa i soffan och sett på film efter film efter film =)
Hur underbart som helst. Alla fyra i en soffa, nära och mysigt...

Nu blir det att se klart på Johan Falk GSI.
Hoppas ni haft en underbar helg!


Utgång på g!

Ikväll blir det utgång med Olander - Berger - Ulmehed.
Fyra brudar kommer göra Uddevalla så himla osäkert!

Kommer bli en kanonkväll. Och denna gången är kameran laddad.
Bilder, filmer ja you name it..

Frågan återstår nu bara..
Vad ska man ha på sig??

Underbara Bella!

Ville bara tacka underbar Izabelle som lyssnar och alltid finns här/där/vart som helst!
Tack! Och du vet för vad! =) Vem sa att det skulle bli lätt??



http://bellazand.blogg.se


Trevlig kväll!

Synd att det finns dom som inte vet när dom ska sluta?
Som inte kan förstå sin egen dumhet.

Ja ja, bara att vända klacken och gå vidare.
Idag har det varit jobb, sen ett långt skönt bad.
Längesen jag bada, tog med mig laptopen och såg på The Big Bang Theory.
La ner min badskumboll och bad olja. Luktade ljuvligt.
Klev ner i det varma vattnet och försvann ett tag. Njöt länge!
Sen upp, se lite tv och sen blev det räkor och viiiin med mammi =) Mys!

Nu har vi precis sett på några utav våra gamla hemmafilmer.
Filmer vi gjort när vi varit ute och rest. Från det är jag var åtta år!
Hur underbart roligt var det inte att se då?? Skitroligt helt enket!
Ska samla alla syskonen så ska vi sätta och ta en familje-films-kväll =)

Önskar att jag hade ett program så man kunde spela av allt till DVD.
Får kanske införskaffa mig det, för det är ju värt att spara på!!

Nu blir det lite Voddler och nana, lång dag imorgon.
Städa ur gamla lägenheten och fest till kvällen! =) Wieee
Olander/Berger/Ulmehed/Siversson intar Mortens!!!



Kanske ska ha Miss Sixty klänningen imorgon?
Hmm, vart är den?? Jobbigt när man bor i flyttådor!

God natt då alla läsare =)

Cha Cha Bloggen! ;)


God Morgon

Sitter här i soffan, ser på nyhetsmorgon och dricker kaffe.
Försöker vakna. Knepig vecka detta ha varit.
Mycket ledighet och korta dagar.
Dock har man nästan jobbat ihjäl sig de dagarna man väl jobbar.

Igår var det sanslöst mycket att göra, idag med antar jag.
Sedan är man ledig fyra dagar i rad! Wiieee!

Jag ville bara tipsa er nu i denna kylan.
Man sitter ju helst inne och är ni då några stycken så kanske ett sällskpaspel vore kul?
Vi spelade "Med Andra Ord" på nyår och fy va roligt det var.



Du får ett ord som du ska beskriva utan att säga vad ordet är eller delar av ordet.
Blir väldigt hysteriskt och fruktansvärt skoj!!!

Ha en underbar dag nu alla!


Victoris´s Secret Fashion Show

Ligger i soffan och ser på Victoria´s secret fashion show.
Sjukt snygga tjejer, snacka om vältränade.
Och inte på tal om kläderna, ascoola!!




    

Så sockersöta tjejer asså! Och nu ska ju en ny tjej in i gänget.

Haha, inget dåligt självförtroende vissa har medan andra inte ens kan gå i högklackat.
Men några timmar till på gymmet och en bröstförstorning så kan jag vara en utav dom.
Ha ha, skämt åsido. Slå över till trean och titta!


Ramlat i snön =(

Så, nu kom jag precis hem. Har varit borta i gamla lägenheten.
Var några som skulle komma och kika på den.
På vägen tillbaka hade jag med lite glas och mat till mamma.
Ramlade i snön så jag blev alldeles pisseblöt =( Kallt!!!
Tur att det inte är långt mellan oss... =)





Älskar min nyinköpta tröja från gina. En rosa/grå randig längre modell.
Asgo och perfekt att ha under en stickad tröja som är min favorit eller en kjol med hög midja =)

Nu ska jag hjälpa mamma med att städa undan julen och sen ska jag köpa kattmat =)

Tjo Tjim!!



Kanske skulle bli polis???

Satt och sökte lite jobb igår. Ändrade lite i mitt CV, och poängtera lite =P
Fick lite expertråd utav Diddi med mitt CV och personliga brev.
Behövde knappt ändra något men nu ser det kanon ut! Dags att arbetssöka.

Skrev in mig på Manpowers sida och jösses ett sånt projekt det var.
Men det är tur att det blir exakt och noggrant. När jag satt där och klicka så får man en lista med vad för jobb du kan tänka dig att jobba som. Och det var ju inte ett. Det finns en hel del jobb och jag är fortfarande inte säker på vad jag vill jobba med. Tankarna har ju gått till att börja plugga. Och det ända jag kan komma på är att jag vill bli polis, men skulle jag passa som det??? =/



Haha, snyggt!!!

Nu ska jag fixa i ordning mig. Chefen hämtar upp mig om en halvtimme.
Lyxigt att få åka bil till och från jobbet ibland =)

Ikväll blir det filmmys med mammiii =)

Ha en underbar dag!


Lite mat och gamla bilder..

Sitter hemma hos mamma nu och väntar på att maten ska bli klar.
Jag gör speaghetti och köttfärssås vilket är en klassiker för mig.
Hade tänkt mig pannpiff men fanns ingen potatis =(

Kikade igenom min kamera nu lite snabbt och hitta ett par gamka bilder från i höst.





He he. Kul och se.. Tror dock inte jag förändrat mig så mycket.

Nu ska jag käka lite mat och sedan skriva lite på mitt cv, ändra om lite.

Skriver säkert sedan när jag börjar få långtråkigt =)


Nyvaken

Har fått sova lite längre idag, skönt!
Sov inte hela natten, alltid ovant första natten på annat ställe.
Än så länge har mamma inte varit hemma så det är som en egen lägenhet =)

Idag ska jag mest chilla. Ta det lugnt och bara vara.
Ska iväg en sväng till gamla lägenheten och packa lite mer grejjer.
Sedan till helgen ska allt förhoppningsvis vara ur så vi kan börja städa.

Vi får lov och ha en hel del av våra saker uppe på min svärmors lager.
Det tackar man för då alt inte hade fått plats i vår nya etta...

Nu ska jag göra lite frukost och se till så rocky har det bra.



Bjuder på en gomorronbild, nyvaken osminkad och hungrig...

Ha en underbar dag!

Uppdatering.

Så, det har varit fullt upp ett tag. Tiden har gått snabbt.
Nyår firadejag ovch micke som sagt i oslo och det var jätteroligt.


Vi åt underbart god middag och efterätt och spelade spel emellan.
Vi spelade med andra ord och fy fabian så skoj det var!
Detta filmades och jag höll på och skratta ihjäl mig när jag såg det senare.
Synd bara att jag lyckades ta med mig en kamera med fruktansvärt dåligt batteri som dog =/



Direkt efter att vi kom hem från Oslo så börjades det flyttstäda.
Dock började jag känna att min nacke bara blev stelare.
Och mycket riktigt så vaknade jag dagen efter med jordens nackspärr!
Fick ringa och sjukskriva mig. Låg i sängen hela dagen och kurera mig...


Senare på kvällen vart lite packande i flyttkartonger och städning.
Ännu är det mycket kvar. Idag har jag jobbat så Micke fick själv ta tag i lite städande.


Så nu har jag och Rocky flyttat hem till lägenheten, lika bra att vara ur där snarast.
Nu är det bara att röja, städa och lämna nyckeln till hyresvärden.


(Jag om två veckor!!! hehe )


Om två veckor drar vi till fjällen i tio dagar!!! =) Wiieee
Dock måste vi har blivit klara med längeheten tills dess.. Men det hinner vi, eller??

Nu ska jag lägga mig i soffan här med rocky och se på two and a half men =)


RSS 2.0