Ska jag komma igång med träningen?

Hur många gånger säger man inte det till sig själv?
Hur många gånger tänker man inte att jag ska sluta äta onyttigt och gå ner till gymmet när jag ändå har tid?
Hur många gånger kommer man itne med undanflykter till att inte träna?

Nej, nu får det vara slut med det. Får sätta ner foten för mig själv.
Jag har ju faktiskt ett gymkort som INTE gått varmt dom senaste dagarna/veckorna/MÅNADERNA!!

Så ikväll har jag bokat upp mig på BodyPump klockan sju! Ska få med mig lillasyster ner också. Sedan som belöning blir det till att sola. Och INGA onyttigheter kommer in i min mun idag! Så det så ;)

Imorgon är jag ledig så då ska jag ner igen, sedan jobbar jag tills efter att gymmet stängt tyvärr, men nu är det inga mer undanflykter, tärna ska jag så fort jag får chansen!


Gör ett personlighetstest

Nu i arbetslösa tider där det svårt att få jobb är det inte lätt att se positivt på dig själv.

Jag gjorde nyss detta personlighetstestet som blev väldigt sant.
Den utvärderar din starka gentemot dina svaga sidor. Något som ofta tas upp på en arbetsintervju.
Kan vara bra att ha lite feedback på vad du ska pusha mer på och vad du skulle behöva tänka mer på när det gäller ditt jobb och personlighet.

Testet hittar du genom att klicka här!!

Tar mellan 10 till 15 minuter beroende på hur mycket betänketid du tar dig.

Lycka till!

Idol 2009!

Har du en dröm om at bli idol? Vill du inte vara med på audition och stå inför juryn? Är din största önskan att bli sveriges nästa idol?

Naaaaaa

Ända gångerna jag sjunger är när jag står i duschen, sitter i bilen eller är dragen. Jag sjunger hellre än vackert. Och även om jag sjungit bra hade jag nog aldrig haft modet att stå framför dom tre som hånar en för din röst eller skrattar ut dig för ditt efternamn?? Jo det är faktiskt sant! Såg du gårdagens idol vet du vad jag menar!

En kille som heter Christopher Brunnman skulle spela och sjunga inför idol-juryn igår när Anders Bagge frågade vad han heter. Redan där började hela idol-juryn att skratta. Anledningen var att i deras papper stod det att han hette Brumman i efternamn och även när Christopher sa sitt efternamn lät det som det. Sedan sitter dom där och gapskrattar åt den här stackars killen som inte vet vart han ska ta vägen?

 

– Man ska ju inte skratta åt folk som kommer och söker men som vanligt var vi trötta och han kom in och mumlade och sa att han hette Brumman i efternamn och det triggade igång oss, säger Andreas Carlsson.

Ja ja, lite kul kan det väl ha varit men jag tycker synd om den stackars killen som skulle sjunga.


Motto!!

Alla har vi ett eget motto!
Mitt är inte så eget men något jag försöker leva från.
Hörde det av en underbar person som jag tyvärr inte träffar så ofta =(

We are made from our thoughts! Happy thoughts make happy people!



Love!

Hygein ÄR viktigt!

Idag hade jag två personer i min butik som jag med 100% säkerhet kan säga att dom inte duschat på veckor! Dom stnak instängd och mögel. Håret på dom båda var hur tovigt som helst och man kunde se hur det glänste av all fett. Sedan när dom öppnade munnen så kom den vidrigaste stanken jag känt på länge! Tänderna var smutsiga och man såg hur matrester satt kvar mellan tänderna. USCH säger jag bara!

Det såg ut att vara en mor och hennes son, ett typsikt par som kommer in till oss där moderna inte vet något men hennes son kan ju alltid allt om teknik, slår aldrig fel.

Men en sak funderar jag på, känner dom själva inte att dom stinker? Har dom gått i doften av deras egna smuts så länge att dom blivit imuna mot det? Det är som man ryggar tillbaka så fort dom kommer in i butiken. Och det värsta är ju att doften av dom sitter kvar ett bra tag efteråt.

Efter detta trevliga möte betjänar jag en man som skulle handla åt sin fru. Han var hur trevlig som helst dock märktes det att han inte var så insatt i teknikens värld. Men det värsta blev när han stod och prata en längre stund om vad han skulle ha och varför. Helt plötsligt börjar det trilla ut brun gegga ur hans mun och rakt ner på disken??? HALLÅ!!!! Är det orenliga människors dag här på centret????



ÄCKLIGT!!!

Svenska Hollywoodfruar!

Hur många har inte uppmärksammat Anna Anka som lever livet i Hollywood.
En svensk kvinna som flyttat till USA och gift sig med artisten Paul Anka.

Anna Anka har gått till attack mot den svenska mannen och kallar det för en forolämpning mot både mannen och kvinnan i förhållandet om mannen inte tar hela det ekonomiska ansvaret. Hon tycker att riktig man inte ska låta kvinnan betala halva notan och får panik om han är ensam med barnen mer än 20 minuter.


Där håller jag med henne! Visst vill jag att min kille ska betala om vi går ut och äter, eller hur? Och givetvis när vi får barn så ska även han kunna vara ensam med barnen medans man själv tar lite egentid.

Men det jag ogillar med henne är hur hon behandlar sin anställda i hushållet. Nu kan ajg dock bara referera till det jag sett i programmet, men att hon kallar dom illegala mexikaner tycker jag inte är just och att hon behandlar dom lite som slagdrivare. Själv säger Anna Anka så här:

"Om svenska folket hade lärt av USA skulle svenskarna få tid för varandra ... om man anställer folk till att hjälpa en kan man göra roliga saker".

Och att hon hellre uppmanar sin dotter att hitta en idrottskille eller kändis, i stället för att gå på college?? Helt ofattbart, ska USAs tonårsflickor välja att leva på sina utbildade killar med pengar istället för att skaffa egen utbildning och karriär?

Vad tycker ni om Anna Anka och dom övriga Hollywood-fruarna??



Första inlägget

Så, Hej och välkomna! En ny blogg, en ny fortsättning och mer att läsa!

På dessa grunder kommer jag att bygga upp bloggen.
Kommer skriva om allt ifrån mig till senaste nytt i världen.

Hoppas ni kommer att gilla min nya blogg!

Det här är jag =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0