Dagens varor!

Tänkte jag skulle börja och slänga upp tips på varor som går mycket för stunden i butiken. Som ni vet säljer vi en hel del olika massa varor. Allt ifrån hörlurar till sexleksaker. Just nu har vi något som heter julgransplundring vilket innebär att vi har upp till 90% rabatt på varor.
Börjar med en OTROLIGT populär vara som just nu är nersänkt till 150:- vilket är halva priset !!Clone a willy vilket är precis som namnet avslöjar en klon av killens favoritorgan. Gör en EXAKT kopia som sedan blir en vibrerande leksak.  En kul grej att ge bort till killpolaren eller varför inte köpa den till dig och pojkvännen/flickvännen? Kan både bli en kul upplevelse och en praktisk grej att ha när killen är bortrest ;)
Varför inte en ny mp3?? Denna skönhet är nersänkt till 999:- Ordinarie pris är 1599:-  Har ett batteri som klarar av 42 timmar!!! Givetvis kan du både lyssna på musik och lägga in din favoritserie eller film.


Givetvis får du ha ett par lurar till spelare. Dessa lurar från iEar ger grym komfort och oslagbart ljud. Dessa vridna lurarna kommer in i ljudkanalerna och sitter grymt mycket bättre än vanliga lurar UTAN att skava =)  Kostar just nu bara 262:- Ordinarie pris 350:-
Mer intressanta prylar och alla rea-varor hittar du på vår hemsida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0